Zendings- en evangelisatiecommissie (ZEC)

Koffie-ochtenden voor gemeente en buurt

Op vrijdag 30 maart is er weer een koffie-ochtend voor gemeente en buurt.
De koffie-ochtend in april wordt niet op de laatste vrijdag van de maand gehouden, want dan is het Koningsdag. Daarom is de koffie-ochtend in april een week eerder nl. op vrijdag 20 april.
U bent allen welkom tijdens de koffie-ochtenden van 10 tot half 12.

Terugblik zendingsmaaltijd zaterdag 10 maart

Op zaterdag 10 maart waren we met 28 mensen bij elkaar op onze jaarlijkse zendingsmaaltijd. De opkomst was niet zo groot als anders, maar we hadden het gezellig en hebben lekker gegeten. Kokers hartelijk dank voor jullie inspanningen!!

De collecte voor ons zendingsproject bracht €169,50 op. Hartelijk dank!

Na de maaltijd bekeken we de film “Zaait aan alle wateren”

over het evangelisatiewerk tijdens de korte zomers van Tajmyr. Dit keer geen beelden van de Trekol waarmee men over ijsvlakten rijdt, want in de zomer komt de natuur ook in Tajmyr tot bloei en zijn de rivieren bevaarbaar. Toch vraagt het werk ook ‘s zomers veel van de evangelisten: de afstanden zijn groot en de rivieren kunnen onstuimig zijn. De dorpjes langs de rivier zijn klein en armoedig, het leven is er hard. Telkens weer verwonderen wij ons over de inzet van de evangelisten om in dit gebied het evangelie te brengen. Zij kunnen dat alleen opbrengen door Degene wiens boodschap zij verspreiden en Die hen kracht geeft.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.