Vakantiebijbelclub voorjaar 2018 – terugblik

Tijdens de voorjaarsvakantie werd op 2 en 3 mei in ’t Kruisanker weer de vakantiebijbelclub voor kinderen van 4-12 jaar gehouden. De organisatie was in handen van de zendings- en evangelisatiecommissies van de Morgenster en ’t Kruisanker.

Het thema was deze keer “Kom aan boord” met als Bijbeltekst: Genesis 3:9 waar staat: “God zei: Ik plaats mijn boog in de wolken, die zal het teken zijn van het verbond tussen mij en de aarde”.

Op de eerste dag kwamen 16 kinderen luisteren naar het verhaal van “de ark van Noach” Als verwerking maakten de kinderen een regenboog met daaronder de ark die opgehangen kon worden. De tweede dag was de bijzaal van de kerk wederom gevuld met 16 kinderen en 8 leidsters. De vertelling ging over de “Storm op het meer”. Ook nu werd er gezongen en geknutseld, dit keer een bootje waarvan de onderkant gesneden was uit een schuurspons en waar d.m.v. een satéprikker een vlag op gemaakt kon worden.

Al met al was de tweedaagse club in onze menselijke ogen een succes, maar hopen we in de toekomst (nog) meer kinderen te mogen ontvangen die niet tot weinig van Gods woord horen.

We bidden dat de Heere God dat wat verteld en besproken is mag laten doorwerken in de harten van de kinderen die de club bezocht hebben.

Bedankt!

Namens beide zendings- en evangelisatiecommissies willen we via deze weg een ieder bedanken die op welke manier dan ook haar/zijn medewerking of bijdrage heeft geleverd!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.