“Dag van de muziek” in Nieuwe Kerk op 2 juni 2018

De werkgroep Den Helder voor Jezus is een interkerkelijke werkgroep, die zoekt naar mogelijkheden om de bevolking te bereiken met het evangelie. Ook de zendings- en evangelisatiecommissie van onze gemeente is hierbij betrokken. De werkgroep organiseert dit jaar op de Dag van de Muziek, zaterdag 2 juni 2018, weer een muzikaal evenement met christelijke muziek in en bij de Nieuwe Kerk aan de Weststraat.

Maak muziek

Muzikanten worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze dag. Opgeven kan individueel of als groep bij Fred Pronk per e-mail fredpronk@quicknet.nl, en eventueel is aansluiting bij een bestaande groep mogelijk.

De Bijbelse gastvrijheid staat hoog in het vaandel, er is dan ook koffie, thee en veel lekkers gratis. De kinderen worden niet vergeten: voor hen is er een interactief poppenspel en uiteraard ook lekkers en limonade.

Voor belangstellenden zijn er mensen in de kerk aanwezig, die graag vertellen wat het evangelie betekent.

Doe mee

Dit interkerkelijke evenement is een mogelijkheid om als christenen van alle kerken uit Den Helder samen te werken. Ook u kunt meedoen! Bijv. als gastvrouw/heer, schenker, bakker of opruimer. Meldt u aan bij Ankie Bas: a.basboendermaker@quicknet.nl

Dag van de Muziek in de Nieuwe Kerk, Weststraat

2 juni 2018

12 uur tot half 5 (tijdens het laatste half uur Sing-in)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.