Actie Schoenendoos: 42 dozen

Op 8 november heb ik namens u 37 gevulde schoenendozen naar het inzamelpunt in Julianadorp gebracht. U heeft dit keer veel geld gegeven voor de verzending van de dozen. Zo veel, dat er zelfs €85,- overbleef. Hiermee heb ik later nog 5 jongensdozen gevuld en de verzending daarvan kunnen betalen.

Inleveren in Julianadorp kon toen niet meer. Gelukkig hebben we contacten in het hele land: Yvonne Bil, dochter van Joke en Piet de Groot, is contactpersoon van het inleverpunt in Leiden. Joke ging die kant op en heeft de 5 extra dozen meegenomen. Inleveren kon daar t/m 18 november.

Hier in Den Helder loopt eind november nog een soortgelijke schoenendoosactie van een andere organisatie. Vanaf het begin dat onze gemeente meedeed aan de schoenendoosactie hebben wij dit gedaan via St. De Samaritaan. Deze stichting doet bij elke doos een boekje met Bijbelverhalen in de eigen taal van de kinderen voor wie de dozen bestemd zijn.

De bestemming van de dozen is bekend gemaakt op de website (www.actie4kids.nl): ze gaan naar Sierra Leone, Moldavië, Roemenië en (onder voorbehoud) naar Armenië, Pakistan.

Hartelijk dank voor uw deelname!

Ricky Kleppe

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.